Albay Çiçekin imzasını o mu attı?

  • Home
  • Albay Çiçekin imzasını o mu attı?
Albay Çiçekin imzasını o mu attı?
Peki islak imzanın Albay Dursun Çiçek'in elinden çıktığı ne malum? Şimdi herkes bu soruyu soruyor. Çünkü bir ıslak imza makinesi var!Abone ol

“İRTİCA ile Mücadele Eylem Planı” adı verilen belgenin ıslak imzalı orijinalinin Genelkurmay’da görevli muvazzaf bir subay tarafından İstanbu turkey hair transplant cost l Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilmesi yeni bir tartışma başlattı.

Milliyet Gazetesi yazarı Melih Aşık, ABD’de üretilen “signaturemachine” adlı bir makine ile ıslak imza üretmenin mümkün olduğunu belirterek, Albay Dursun Çiçek imzalı olduğu iddia edilen belgenin bu şekilde üretilmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

MAKİNEDEN ISLAK İMZA ÇIKIYOR

“Islak imza” başlıklı yazısında, makinenin fiyatının 1000 dolar olduğuna işaret eden Aşık, “Malum, bir mektubu mürekkepli kalemle imzalı göndermek değerini artırır. Ancak yüksek yöneticilerin yüzlerce mektubu imzalayacak zamanı yok. Makine işte bu ihtiyaçtan doğmuş. Herhangi bir imzayı tarayıcıdan geçirip makineye veriyorsunuz. Otomatik olarak o imzanın aynısını mürekkepli kalemle önüne koyulan kâğıtlara seri halinde atıyor” dedi.
ALBAY ÇİÇEK'İN İMZASINI BU MAKİNE Mİ ATTI?



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim