G.Saray yönetimi kıyameti koparacak

  • Home
  • G.Saray yönetimi kıyameti koparacak
G.Saray yönetimi kıyameti koparacak
Derbinin PFDK'dan çıkacak olan faturasını bekleyen Galatasaray yönetimi cezaları adil bulmadığı takdirde Federasyon'u topa tutmaya hazırlanıyor Abone ol

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin üzerinden 96 saat geçti ancak tartışmalar bitmek bilmiyor. Olaylı derbinin ardından sessizliğini koruyan Galatasaray cephes fosforlu kalem i, PFDK'nın bugün açıklayacağı cezaları bekliyor.

Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısına özel işleri nedeniyle Paris'te bulunduğundan dolayı katılamayan Başkan Adnan Polat'ın yönetici arkadaşlarına 'Cezalar belli olana kadar kamoyuna bir açıklama yapmayalım' direktifi verdiği ve Disiplin Kurulu'ndan çıkacak olan cezaların G.Saray kulübünü tatmin etmemesi halinde sert bir deklarasyon yayınlamayı planladığı öğrenildi.
PFDK, maçın yardımcı hakeminin başının yarılması ve sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç ceza vermeye hazırlanırken, iki sezon önce Ali Sami Yen'deki derbinin ardından 5 maç ceza alan G.Saray kulübünün cezanın en az iki maç olması gerektiğini savunduğu öğrenildi.

KEİTA'YA SAVUNMA
PFDK'nın Roberto Carlos'a yumruk atan Keita'ya ise 3 maçtan fazla ceza vermesi halinde sarı-kırmızılılar, Fildişili yıldız için ek savunma hazırlayıp Tahkim Kurulu'na gidecek.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim