Paşa ile Erdoğanın koptuğu an!

  • Home
  • Paşa ile Erdoğanın koptuğu an!
Paşa ile Erdoğanın koptuğu an!
Deniz Kuvvetlerinde devir teslim töreninde salonda kahkahalar patladı. Erdoğan o kadar güldü ki eliyle yüzünü kapattı. Abone ol

Kürt açılımı tartışmalarının hararetli ortamında Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül aynı törende buluştu.

Görevi yeni komutana devreden Oramiral Metin Ataç'ın boyu ile ilgili anlattığı an al raji bank ısı protokolü kahkahaya boğdu.

Erdoğan o kadar çok güldü ki yüzünü elleri ile kapattı. İlker Başbuğ ile Abdullah Gül'ün kahkahaları da onunkinden aşağı değildi.

PROTOKOLÜ KOPARTAN ANI

Yaşamında ve meslek hayatında bir kara subayı olan babasının çok önemli yeri olduğunu dile getiren Oramiral Ataç, bir anısı ile salondaki tüm havayı değiştirdi...

Deniz Lisesi'nde ambar memuru Hamdi Bey'le ilgili bir anısını anlatan Oramiral Ataç, Hamdi Bey'in öğrencilerin kıyafetlerinin numaralarını tahmin etmekte çok yetkin olduğundan bahsederek şöyle devam etti:

''Sıra bana gelince Hamdi Bey kıyafet numarasını tahmin etmekte zorlandı. Tabii ben o zaman böyle boylu poslu değilim. Tabii Hamdi Bey sıfır numara olmadığı için 'bir numara' dedi. Aynaya baktığımda bir canlı türü olmuştum. Hani bir romancının dediği gibi, canlılar ikiye ayrılır; İnsanlar, hayvanlar, denizciler.

Kollarım çok uzundu yani çocukluğumda annemi hatırlarım hani seneye de giysin diye uzun alırdı. Aynen o şekilde. Ama nereden bilebilirdim o elbise yıllar içerisinde üzerime oturacak, beni sımsıkı saracak.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim