Sapık babanın komşuları şaşkın

  • Home
  • Sapık babanın komşuları şaşkın
Sapık babanın komşuları şaşkın
Gebze'de 5 yıl boyunca iki öz kızına tecavüz eden baba intihar etti. Ailenin yaşadığı mahalle ise şaşkınlığını gizleyemiyor.Abone ol

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde 5 yıl boyunca iki öz kızına tecavüz eden ve tutuklandıktan bir gün sonra kaldığı tek kişilik hücrede yatak çarşafıyla asılı olarak bulunan Ramazan K.’nın Beylikbağı Mahallesi’ndeki komşuları olayı öğrendiklerinde şaşkına döndü.

“Onları çok sakin bir aile olarak biliyorduk. İnanamıyoruz” diyen komşuları şa mikro beton uygulama şkınlıklarını gizleyemezken, evlerinin yakında ise onların akrabası olduğu belirlenen kadınlı erkekli bir grup basın mensuplarını taşladı.

Beylikbağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 2208 Sokakta tek katlı bir evde oturan inşaat işçisi 47 yaşındaki Ramazan K.’nın eşi A.K. geçen Cumartesi günü 22 yaşındaki kızı N.K ve 20 yaşındaki T.K’ya eşinin yıllardır tecavüz ettiğini iddia ederek polise başvurdu. Eşinin kendisini de bıçakla tehdit ettiğini iddia eden A.K.’nin bu ifadesini kızlarının da doğrulaması, ayrıca kızlarından N.K.’nın babasından hamile olduğunu söylemesi üzerine sapık baba tutuklandı.

Pazar günü tutuklanan, Pazartesi günü ise kapatıldığı Gebze Cezaevi’nde tecritli olarak konulduğu tek kişilik koğuşta çarşafla asılı olarak bulunan Ramazan K.’nın intihar ettiği belirlendi.

TAŞLI SALDIRI

Yapılan soruşturmalarda, şu anda hamile olan N.K’nın 4 yıl önce yine babasından hamile kaldığı ve babasının zoruyla bebeği doğduktan sonra bahçeye gömdükleri belirlendi.

Ramazan K.’nın komşuları ise, ailenin sakin bir yapıya sahip olduklarını evden fazla dışarıya çıkmadıklarını söyleyerek, “Ramazan K. inşaat işlerinde çalışıyordu. Eşi ve kızları pek fazla mahallede dışarıya çıkmazlardı. Daha önce de kendisiyle ilgili olumsuz birşey duymadık. Olayı öğrenince çok şaşırdık” dediler. Bu arada ailenin oturduğu evin çvresinde bulunan kadınlı erkekli bir grup ise gazetecileri taşladı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim