51 Nolu DVDde rezil görüntüler

  • Home
  • 51 Nolu DVDde rezil görüntüler
51 Nolu DVDde rezil görüntüler
Ergenekon'da 51 No'lu DVD'de bazı komutan çocukları ve eşlerine ait çirkin görüntülerin olduğu iddia edildi.Abone ol

İçinde üst düzey bir komutanın oğlu ile çok sayıda savcı ve hakime ait mahrem görüntülerin yer aldığı DVD'nin ne zaman kimler tarafından hazırlandığı araştırılacak

İkinci Ergenekon davasının önceki gün görülen duruşmasında m vermont seo ahkeme heyetinin verdiği ara kararlar davanın geleceğini etkileyecek nitelikte. Gece yarısı açıklanan ara kararların en önemlisi ise davananın ek klasörleri arasında yer alan ünlü 51 No’lu DVD hakkında. Eski Özel Harekat Komutanı Avukat Levent Göktaş’ın Ankara Çankaya’daki ofisinde ergenekon soruşturması kapsamında 7 Ocak 2009 tarihinde yapılan aramada çok özel görüntü ve dökümanların bulunduğu bir DVD ele geçirildi. DVD, polis kayıtlarına 51 No’lu DVD olarak kaydedildi.

ÖZEL HAYAT BİLGİLERİ YER ALIYOR

51 No’lu DVD içeriği ile gündemi uzun süre meşgul etti. Söz konsu DVD’de ’İrticai faaliyette bulunduğu tespit edilen kamu personeli’ başlıklı dokumanda 5 bin 763 kişiye ait özel ve kişesel bilgilerin, Başbakan dahil bazı bakanlar ve bürokratlar hakkında da özel ve kişisel bilgilerin, bazı hakim ve savcıların ’mahrem ilişkilerini’gösteren fotoğraf ve kamera kayıtlarının bulunduğu öne sürüldü. Üst düzey yargı mensupları, siyasetçiler ve birçok gazetecinin fişlendiği iddia ediliyor.

O DVD NASIL ELE
GEÇİRİLDİ?

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim