Ben senin katilin değilim

  • Home
  • Ben senin katilin değilim
Ben senin katilin değilim
Kızını aşığına öldürtmekle suçlanmıştı. delil yetersizliğinden serbest bırakılan anne soluğu kızının mezarında aldı.Abone ol

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde geçen yıl 3,5 yaşındaki kızının boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili tutuklanan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece delil yetersizliğinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ferdane Cinkılıç, kızının mezarını ilk kez ziyaret etti.

Kılıç Mahallesi'nde geçen yıl 24 Aralıkta kaçırıldığı öne sürülen ve bir süre sonra evlerinin yakınındaki çöp konteynerinde, çuvalda cesedi bulunan 3,5 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ın cinayetiyle ilgili yargılandığı davanın 27 Temmuzdaki duruşmasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cinkılıç, Ramazan Bayramına buruk girdi.

İlişkisi olduğu iddia edilen Türkiye Taşkömürü Kurumunda maden işçisi olarak çalışan C.B. ile birlikte k south dakota seo ızının katil zanlısı olarak 7 ay cezaevinde kalan Cinkılıç, tahliye olmasına rağmen üzüntüsünden kızının mezarına gidemedi.

Gözaltında olması nedeniyle kızının cenaze törenine de katılamayan Cinkılıç, eşi Ali Osman Cinkılıç ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla kızının mezarını ziyaret etti.

"ANNE BENİ BIRAKMA DERDİN"

Kızının mezarına kapanan Ferdane Cinkılıç, ''Anne beni bırakma derdin. Sen başkaydın, bakmaya kıyamazdım. Nasıl koydular bu toprakların altına, seni son kez göremedim canım yavrum. Daha önce gelecektim ama korktum gelemedim. . Sana geldim, seni seviyorum canım kızım'' diyerek ağıt yaktı.

Ali Osman Cinkılıç, eşini kızının mezarının üzerinden güçlükle kaldırabildi.

''MAHALLEDE HERKESİN PARMAK İZİ ALINSIN''

Ferdane Cinkılıç, kızı Sümeyye'nin mezarını ziyareti sırasında, olayın ardından polislere verdiği ifadesinde şüphelendiği birkaç kişinin olduğunu söylemesi ve isimlerini vermesine rağmen bu kişilerin gözaltına alınmadığını iddia etti.

Cinayetle ilgili her şeyin kendisinin üzerine yüklendiğini savunan Cinkılıç, şöyle dedi:

''Mahallede yaşayan herkesin parmak izlerinin alınmasını, kızımın katilinin bulunmasını istiyoruz. Mahalledekiler benim nasıl bir insan olduğumu biliyor, ama polisler gerekeni yapmadı. Beni kötü kadın gibi gösterip rezil ettiler, çok utanıyorum. Ben çocuğumu öldürecek kadar vicdansız anne değilim. Bu kişi nerede olursa olsun, nerede yaşarsa yaşasın çıkartacağım. Benim çektiğimin bin katını çeksin, ölmesin, çeksin. Vicdanı olsaydı böyle bir olayı yapmazdı. Ben her gece ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Ben suçlu değilim.''

'SUÇLU MUAMELESİ YAPTILAR''

Ali Osman Cinkılıç, olay sonrasında polisin kendilerine suçlu muamelesi yaptığını iddia ederek, şöyle konuştu:

''9 aydır olay çözülemedi, ben ölü gibiyim. Bize sahip çıkılmasını istiyorum. Ben kızlarım için yerin yüzlerce metre altında madende çalışıyorum. Kızım Sümeyye'ye doyamadım. Diğer kızım Şule'ye kardeşinin öldüğünü yeni söyledik. Sabahları kalktığında kardeşini rüyasında gördüğünü, yüzünde yara olduğunu söylüyor. Kızım daha önce ne dersem yapıyordu ama şimdi isyankar oldu, konuşmalarıma ters cevap veriyor. Onun da psikolojisi bozuldu. Nasıl ki Münevver Karabulut'u öldüren 197 gün sonra yakalandı, bir an önce kızımın da katilinin bulunmasını istiyoruz. Zonguldak'a yeni atanan emniyet müdüründen yardım bekliyoruz. Kızımın katilini bulsun. Hiç değilse acımız biraz hafifler. Çünkü o cani dışarıda olduğu sürece bizim içimiz acıyor.''

OLAY NASIL OLMUŞTU?

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim