Şamil Tayyardan şok iddia

  • Home
  • Şamil Tayyardan şok iddia
Şamil Tayyardan şok iddia
Ergenekon üzerine yazılarıyla tanınan Şamil Tayyar zor günler geçiriyor. Hapis cezası alan yazardan çarpıcı açıklamalar.Abone olStar gazetesi yazarı Şamil Tayyar, susması karşılığında Ergenekon bağlantılı bir gazetecinin 1 milyor dolar teklif ettiğini ileri sürdü.

Ergenek georgia seo on dosyasındaki bir belgeyi köşesine taşıdığı için 1 yıl 3 aya mahkum olan Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar, Yenişafak Gazetesi'nden Mehmet Gündem'e konuştu. İşte o röportaj:

TAYYAR NEDEN VE NASIL BİR CEZA VERİLDİ?  Tayyar, Ergenekon 1. İddianamesi'nin eklerinde yer alan Güler Kömürcü ile Tuğrul Türkeş arasındaki telefon konuşmasını 12 Eylül 2008 tarihli köşe yazısından yer vermişti.

İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi “haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği” gerekçesiyle Tayyar hakkında 1 yıl 6 ay hapis cezasına hükmetti. Ceza önce iyi hal nedeniyle 1 yıl 3 aya düşürüldü ardından da ceza ertelenerek, “5 yıl adli denetime tâbi tutulması” kararı verildi.

Mahkeme “gerekçeli kararın” açıklanmasını belirsiz bir tarihe erteledi. Haliyle Tayyar'ın temyize gitme yolu da fiilen kapandı

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim