Babayı intihardan kurtaran vekil

  • Home
  • Babayı intihardan kurtaran vekil
Babayı intihardan kurtaran vekil
Sürreya Karabulut'u intihar etmekten kurtaran vekil İNTERNETHABER'e konuştu. İlginç açıklamalarda bulundu...Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Hunharca katledilen kızının ardından büyük bir travma yaşayan Sürreyya Karabulut'u intihardan kurtaran CHP'li Çetin Soysal İNTERNETHABER'e konuştu. Soysal, "Bizim yaptığımız insani bir şey. Benim de kızım var, bütün çabamız başka Münevverlerin kentucky seo yaşanmaması" dedi.

Süreyya Karabulut kızının ölümünden sonra büyük bir travma yaşamış ve bu travmadan çıkışında CHP'li Soysal'ın büyük katkısı olduğunu belirterek, "Çetin Soysal olmasaydı bugün yaşamıyorum" demişti.

KENDİNİ YAKACAKTI

Çetin Soysal ailenin çok trajik bir olay yaşadığını belirterek, "Anne ve babanın çok sağlıklı düşünemeyeceği ortada. Kendini yakacağını söylüyordu. Psikolojik tedavi alması için büyük çaba harcadım. Tedavisi de sürüyor. Bu arada da istediği zaman, beni aramasını, canı sıkıldığında hemen yanıma gelmesini istedim. Yaptığımız sohbetlerin de bu anlamda olumlu etkisi oldu" dedi.

GENÇLER BÜYÜK TEHLİKEDE

Karabulut cinayetinin aydınlanması için büyük destek harcayan Soysal bunun çok özel bir nedeni olduğunu belirterek de şunları söyledi:
"Bir kafede rastladım. Gençler kendi aralarında konuşuyordu. Ben olsam konteynere değil, denize atardım diye. Bu durum beni çok ürkütüyor. Cinayeti kınayanlar, 'böyle bir şey olur mu?' diye sert tepki gösterenler var, ama bir de çok olumsuz etkilenen gençler var. Benim de kızım var. Bu nedenle soruna sadece Münevver Karabulut cinayeti olarak bakmıyorum. Yeni Münevverler olayı yaşamak istemiyorsak duyarlı olmak zorundayız.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim