Mehmet Ali İnci, Mehmet Zeki İnci ve Tekin İnci tarafından 1970 de Levent'te açılan Şirvan Kebap lezzetli ve zengin menü iç eticaret seo eriği ile kısa sürede müdavimlerinin damak zevkine ulaştı.
Levent’de kendi binasında yerini alan Şirvan Kebap’ ın kendine has zevkli tarzının yansıdığı dekorasyonu ile de ilgi odağı olan Şirvan Kebap, lezzetin, estetiğin ve ev sıcaklığındaki ambiyansının birleşimi ile keyifli bir buluşma noktası oldu. Şirvan 144 farklı seçeneğiyle Türkiye’nin en zengin anadolu mönüsüne sahip.
Şirvan Kebap’da dileyen 1 ay boyunca her gün farklı bir lezzeti deneyebilir. Fıstıklı Kebabı, Perde Pilavı , Antep Lahmacunu ve Patlıcandan ’dan yapılan acılı, zengin baharatlı dolması , şiş köfteler, renkli biberler, ızgara domates, tereyağlı fındık lahmacun üzerinde, yoğurt ve domates sos ile servis edilen Vali kebabı mekanın spesiyalleri arasındadır.
Kategori : GÜNCEL