Baroni şampiyonluk falına baktı

  • Home
  • Baroni şampiyonluk falına baktı
Baroni şampiyonluk falına baktı
Son maçlardaki performansı eleştirilen Baroni, takımını ve ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.Abone olFenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, şampiyonluk yarışında kendileri ile birlikte Galatasaray'ın ön plana çıktığını savundu.

Fenerbahçe'nin sezon başında Brezilya'nın Corinthians takımından transfer ettiği Cristian Baroni, sarı-lacivertli takımın antrenmanı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şanslarının yüksek olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, "Lig yarışı bu yıl çok zorlu geçecek. Şampiyonluk için Galatasaray ve biz güçlü ekipler olarak görülüyoruz. Ancak adım adım gitmeliyiz. Şampiyonluk yarı colorado seo şında tüm ekiplere karşı aynı havayla oynamalıyız ki sezon sonu mutlu sona ulaşalım. Galatasaray'a karşı özellikle ikili averajda önde olmalıyız" diye konuştu.

Takımın oynadığı futbol nedeniyle eleştiri almasına da değinen Cristian, "Eleştiriler olabilir, bu normal. Ama önemli olan bizim kazanmamız. Kaliteli oyunculara sahibiz. Bu oyuncular birbirleriyle ne kadar çok maç yaparlarsa, göze hoş gelen futbol ortaya çıkar. Bunun için takımın oturması gerekiyor. Eleştirilere saygı duyuyoruz ama biz kendi işimize bakıyoruz. Sahada en iyi seviyemizde değiliz, belki en iyi oynayan ekip de değiliz, ama maçları kazanmayı biliyoruz. Göze hoş gelen futbol oynamaya çalışacağız" dedi.

Türkiye Kupası, Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi gibi üç zorlu kulvarda yarıştıklarına dikkat çeken Cristian, "Katıldığımız her turnuvada şampiyon olmak istiyoruz. Fenerbahçe, her katıldığı kulvarda mutlaka şampiyon olmak ister. Bu nedenle önümüzdeki hedeflere bakıp şu kupada başarılı olalım diyemeyiz. Yani hem lig, hem kupa hem de Avrupa'da başarılı olmalıyız. Çünkü Fenerbahçe katıldığı her kulvarda başarılı olması gereken bir kulüp" ifadelerini kullandı.

DAUM SİSTEMDEN VAZGEÇMİYOR
Öte yandan ligde üst üste aldığı galibiyetlere rağmen sergilediği futbolla eleştirilerin hedefi haline gelen Fenerbahçe'de, teknik direktör Christoph Daum mevcut sisteminden vazgeçmiyor.

Forvet hattında Alex ile birlikte tek forvetli sistemini bozmayı düşünmeyen Alman teknik adam, haftanın ilk çalışmaşında da bu pozisyonda Guiza'yı görevlendirdi.

KAZIM'A BİR ŞANS DAHA
Emre'nin yokluğunda Mehmet Topuz'u orta sahanın ortasında kullanacak olan Daum, Colin Kazım ile ilgili kararını ise Cuma günü verecek. Daum'un genç oyuncuya bir şans daha verip yine ilk 11'de sahaya sürmek istediği gelen haberler arasında.

CARLOS GİDİYOR MU?
Sarı-lacivertli ekipte, Roberto Carlos'un en geç devre arasında takımdan ayrılması da yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın sezon sonuna kadar bırakmayacağı açıklamasına karşın, ülkesi Brezilya'nın Corinthians ekibi ile anlaşmaya varan Carlos'un, Aralık ayının sonunda kulüp ile yollarını ayırması bekleniyor.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim