Katil 4 yıl sonra yakalandı!

  • Home
  • Katil 4 yıl sonra yakalandı!
Katil 4 yıl sonra yakalandı!
Banyoda anten kablosuyla boğulan kadının katili 4 yıl sonra yakalandı. Çünkü çok önemli bir delili evinde saklıyordu. Abone ol

Çanakkale'de, 4 yıl önce işlenen bir cinayetin zanlısı, polisin takibi sonucu yakalandı.

2005 yılının ocak ayında, o dönemde 23 yaşında olan Esvet Tatlı'nın, Cevatpaşa Mahallesi'nde yal north dakota seo nız yaşadığı evinin banyosunda anten kablosuyla öldürülmesi olayının peşini bırakmayan Çanakkale Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün bazı delillere ulaştı.

Olaya karışmış olabileceği ihtimali üzerinde durulan bir kaç kişiyle görüşen cinayet bürosu ekipleri, son olarak Biga ilçesinde çalışan R.D'ye (36) ulaştı.

ÖLDÜRDÜĞÜ KADINI CEP TELEFONLARI EVİNDEN ÇIKTI

Güvenlik güçleri, yaptıkları görüşmenin ardından, zanlının Lapseki ilçesindeki evinde, Tatlı'nın cinayetten sonra kaybolan 2 adet cep telefonuna ulaştı. R.D'nin, daha sonra cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

OLAY

Cevatpaşa Mahallesi'nde yalnız yaşayan Esvet Tatlı'nın komşuları, kapısı açık olan evden koku gelmesi üzerine durumu polise bildirmiş, olay yerine gelen ekipler, evde yaptıkları incelemede, Tatlı'yı banyoda televizyon anteni kablosuyla boğulmuş halde bulmuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim