Tanju Çolakın iki favorisi var!

  • Home
  • Tanju Çolakın iki favorisi var!
Tanju Çolakın iki favorisi var!
Tanju Çolak bu sezon kim şampiyon olur? sorusuna iki klüp ismi vererek yanıt verdi. Abone ol

Türk Futbol tarihinin unutulmaz yıldızlarından Tanju Çolak, Adıyaman Lisesinin yeni dönemde başlayan eğitim sezonunun açılışına katıldı.

Burada öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tanju Çolak, bu sezon şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın yarıştan koptuğunu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tempolu oynadığını bundan dolayı yarışın Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceğini iddia etti.

Adıyaman Lisesinin eğitim sezonunun açılışında halaylarla karşılanan Çolak'ın programı, Okul Müdürü Bedir Kı south california seo zıl'ın Okulu gezdirmesi ile devam etti. Esprileriyle çevresindekileri gülmekten geçiren Çolak, öğrencilere ve hayranlarına sık sık imza dağıttı.

Okulun bahçesinde öğrencilere seslenen Çolak, futbol tarihinde nasıl yıldız olduğunu öğrencilere anlattı. Hayatından anıları anlatan Tanju Çolak, öğrencilere yaptığı esprilerle öğrencileri kendine hayran bıraktı. Bir öğrencinin, "Bu yıl şampiyon kim olur ?" sorusunu cevaplandıran Çolak, şampiyonluğun Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçeceğini söyledi.

Başka bir öğrencinin, "Fenerbahçe'de oynamak mı zevkli, Galatasaray'da oynamak mı ?" sorusunu değerlendiren Çolak, kendisinin Galatasaraylı olduğunu, Fenerbahçe'ye gittiğinde mutlu olmadığını ama parasını hak ettiğini ve elinden geleni yaptığını söyledi. Ayrıca o zaman Fenerbahçe'de kamplaşmanın olduğunu savunan Çolak, bundan çok rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Türkiye'deki beğendiği futbolculara da değinen Tanju Çolak, en beğendiği futbolcuların Milan Baros, Serdar Özkan, Alex ve Gökhan Gönül olduğunu ve bunu karma bir şekilde çoğaltabileceğini söyledi. Çolak, şuan da Avrupa'da oynayabilecek sadece Arda olabileceğini düşündüğünü ifade etti.
Yine bir öğrencinin, "Türkiye'de kadın futbolu neden değer görmüyor ? " sorusunu cevaplandıran Çolak, "Kadın futbolunun değer görmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bunu zorunlu ders yapması lazım. Çalışma olanağı sağlaması lazım. Avrupa'da başarı sağlayarak gündeme girilmesi lazım. Türkiye alt yapıya fazla önem vermediği için değer kazanmıyor. Ben bayan futbol takımından zevk alıyorum." dedi.

Program sonunda Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyaman yöresine ait halıyı Tanju Çolak'a hediye etti. Okul Müdürü Bedir Kızıl da bir plaket ve Adıyaman Lisesinin üzerinde Tanju Çolak yazan formasını hediye etti.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim