UEFAdan Atatürk Stadına tam not

  • Home
  • UEFAdan Atatürk Stadına tam not
UEFAdan Atatürk Stadına tam not
UEFA tarafından görevlendirilen denetçi firma, Atatürk Stadı ve çevresinde incelemelerde bulundu. Abone ol

2016 Avrupa Şampiyonası'na aday ülkeler arasında yer alan Türkiye'nin statlarını incelemek üzere UEFA tarafından görevlendirilen denetçi firma, Atatürk Stadı ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Türkiye'ye 2016 Avrupa Şampiyonası'nın verilmesi hal sağlık seo inde maçların verileceği şehirlerdeki statları inceleyen UEFA tarafından görevlendiren denetçi firmanın personelinden oluşan heyet, Atatürk Stadı ve çevresini inceledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Futbol Federasyonu'nun temsilcileri tarafından gezdirilen heyet, UEFA'nın istediği kriterlerle ilgili bilgiler verdi. Heyet, Atatürk Stadı'nın çevresindeki Kültürpark ve Merinos Parkı'nda da incelemelerde bulundular. Heyete ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Stadı'nın yenileneceği 'Timsah' sembollü yenileme projesi hakkında bilgi verildi.

Heyetin Başkanı Thomas Spect, Sözüneri Mimarlık ekibi tarafından anlatılan projeyi çok beğendiklerini söylediler. Spect, Bursa'nın özellikli bir şehir olduğunu belirterek, "Bugüne kadar dünyada birçok stat gördüm. Timsah sembollü statta farkını fark ettirecek statlar arasında yer alacak özelliğe sahip. 2016 Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlenmesi halinde Bursa da organizasyon içinde yer alacak özelliklere sahip. Bu tür organizasyonlar kentin tesis anlamındaki eksikliklerinin de giderilmesini sağlıyor." dedi.




Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim