4 ceset 4 kız kardeşe ait

  • Home
  • 4 ceset 4 kız kardeşe ait
4 ceset 4 kız kardeşe ait
Kahramanmaraş Kayseri karayolunun 12. kilometresindeki köprünün altında 4 ceset bulundu... Cesetlerde töre cinayeti şüphesi..Abone olKahramanmaraş-Kayseri karayolunun 12. kilometresindeki Hasancıklı köprüsünün altında 4 ceset bulundu. Cesetler ikisi ikiz dört kız kardeşe aitti.

Hasancıklı Köprüsü yakınlarında bir ihbar üzerine Ceyhan Nehri'nde bulunan 4 kı kentucky seo zkardeşin cesetleri, olay yerinde yapılan çalışmanın ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Kızkardeşler Ayşe, Emine, Hamide ve Asiye Karaağaç, yakınları tarafından teşhis edildikten sonra savcının talimatıyla kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

4 kızkardeşin ölüm haberini alan yakınları morg önünde fenalık geçirdi. Baba Abdüullatif Karaağaç'ın, bilgisine başvurulmak üzere Şehit Celil Dağ Polis Merkezi'ne götürüldüğü, ifadesinde, sabah saatlerinde inşaatta çalışmak üzere evden ayrıldığı ve olayı daha sonra duyduğunu söylediği öğrenildi.

ÇOK HANIM KIZLARDI

Selçuklu mahallesinde market işleten ismini vermek istemeyen bir kadın, 4 kızkardeşi öğle saatlerinde gördüğünü ve bir süre sohbet ettiğini söyledi.  ''Çok hanım kızlardı. Öğlen saatlerinde gördüm, birlikte Kılavuzlu Parkı'na gittiklerini söylediler. Nasıl olmuş anlayamadım, çok üzüldük'' dedi.

Asiye Karaağaç'ın Süha Erler Lisesi, diğer kardeşi Ayşe'nin de Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencisi oldukları bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim