Bu akşam için kuvvetli yağış uyarısı

  • Home
  • Bu akşam için kuvvetli yağış uyarısı
Bu akşam için kuvvetli yağış uyarısı
Meteororloji'den kuvvetli yağış uyarısı geldi... Bu akşam başlayacak olan kuvvetli yağışlar nerelerde etkili olacak?Abone ol

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ile Balık seo hack esir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde kuvvetli olmasının beklendiğini bildirdi.

Mehmet Çağlar, yurdun akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz'den gelen yeni bir yağışlı hava kütlesinin etkisine gireceğini söyledi.

MARMARA'NIN BATISI VE KIYI EGE DİKKAT

Çağlar, yapılan son meteorolojik değerlendirmelerde elde edilen verilere göre, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ile Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğini ifade etti.

Yarın Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege, Batı Karadeniz'in batısı ile Eskişehir çevrelerinde görülecek yağışların Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğini anlatan Çağlar, Pazartesi günü, yağışların Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinde görüleceğini belirtti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim