Alex Hagi ile kıyaslanmasına ne dedi?

  • Home
  • Alex Hagi ile kıyaslanmasına ne dedi?
Alex Hagi ile kıyaslanmasına ne dedi?
Fenerbahçe'nin yıldızı Alex takı arkadaşlarını ön plana çıkardı. Peki Hagi ile kıyaslanmasına ne dedi?Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, ömür boyu kazanmalarının mümkün olmadığını belirterek, "Bir gün bir takım bizi yenecek; ama biz bunu geciktirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Alex, önemli olanın kazanmak olduğunu dile getirdi.

Alex, "Kadıköy'deki tüm maçları kazanmak zorundayız normal olarak. Bugün iyi mücadele ettik ve takım ol georgia seo arak uyumlu oynadık. Üç puanı da bu şekilde aldık. Ben bu takımın sadece bir parçasıyım. Fenerbahçe güçlü bir ekiptir ama bu ben olduğum için değil birbirinden güçlü futbolcuları olduğu içindir. İyi yolda olduğumuzu söyleyebiliriz. Baskı her zaman vardır, bu da kazanma baskısıdır. Biz ömür boyu kazanamayacağız. Birgün bir takım bizi yenecek; ama biz bunu geciktirmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takımı'na çağırılmamasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Alex, "Dunga ile hiçbir sorunum yok. Onunla tanışmıyorum bile. Kendisini futbolcuyken yaşattıklarıyla tanıyorum. Kendisiyle hiç konuşmadık bile. Ben futbolumu oynuyorum. Brezilya'nın teknik direktörü Dunga'dır. İstediğini çağırır istediğini çağırmaz. Ben tabi ki oynamak isterim." şeklinde konuştu.

HAGİ'YLE BERABER ANILMAKTAN MUTLUYUM

Takım arkadaşı Emre ve bir dönem Galatasaray'ı başarılara taşıyan Romen futbolcu Hagi'yle ilgili bir soruyu yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, "Emre sırf benim için değil, onun takımda olması herkes için bir rahatlık. Kazandıkça mutlu oluyorum. Hagi, benim kendi pozisyonumda izlediğim en önemli oyunculardan biri. Yaptıkları küçümsenemez. Hagi'yle beraber anıldığım için büyük bir mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

BARONI: ZİRVEDE OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

Günün başarılı isimlerinden Fenerbahçe'nin diğer Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni ise, kesinlikle 3 puan almaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını hatırlatarak, "Zirvede olduğumuz için mutluyuz." dedi.

Takıma çabuk uyum sağladığını dile getiren Baroni, bunda Brezilyalı futbolcuların çokluğunun önemli olduğunu kaydederek, takım arkadaşlarıyla iyi anlaştığını söyledi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim