Baykaldan 4 kutlama mesajı

  • Home
  • Baykaldan 4 kutlama mesajı
Baykaldan 4 kutlama mesajı
Baykal 4 kutlama mesajı yayınladı. Aralarında AKP ve DTP'de yeniden genel başkanlığa seçilen Erdoğan ve Türk yok.Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-

CHP Genel Başkanı 4 kutlama mesajı gönderdi. Aralarında yeniden genel başkanlığa seçilen AKP ve DTP liderleri ise henüz yok.
< google reklamı nasıl verilir br>CHP Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Baykal’ın talimatıyla Yunanistan'da seçimleri kazanan muhalefetteki PASOK'un lideri Yorgo Papandreu ile, Avrupa Komisyonu Başkanlığı'na seçilen Barroso'ya kutlama mesajları gönderildi. Baykal ayrıca Baykal Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na yeniden seçilen Nazmi Bilgin ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Atilla Sertel'e de birer mesaj göndererek kutladı ve başarılarının devamını diledi.

BAŞBAKANI KUTLAYACAK
Baykal’ın hafta sonu Ankara’da yapılan kongrelerinin ardından yeniden genel başkanlığa seçilen AKP lideri Tayyip Erdoğan ve DTP lideri Ahmet Türk’e ise henüz mesaj göndermedi. Hafta sonu 5 il gezisine katılan Baykal’ın geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerle ilgili kutlama mesajlarını şimdi yayınladığı Başbakan’a kutlama mesajını da ayrıca göndereceği öğrenildi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim